
Philadelphia
PHILADELPHIA SAJTTORTA
80 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 23 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
PHILADELPHIA SAJTTORTA
Vegyes sajtkrém alapú desszert, kakaós keksz darabokkal.
Termelői információ
A Philadelphia története 1872-ben kezdődött, amikor William Lawrence megalkotta az első krémsajtot New Yorkban. 1880-ban pedig megalakult a márkanév, egyre elterjedtebbé vált, majd eljutott Európába is. A Philadelphia jellegzetes íze – a frissesség és a krémesség keveréke – meglep, és felébreszti az érzékeidet, hogy segítsen teljes mértékben értékelni a nap adott pillanatát.
Tárolás
2-7 C között tárolandó.
Felhasználás
Kibontást követően azonnal fogyasztható. A kiolvasztott terméket ne fagyassza le.
Forgalmazó
Import-Trade Hungary Kft.
Kisbér, Széchenyi u. 55, 2870
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
E500 - Nátrium-karbonátok | |
SAJT különlegesség | 36.8 % |
Teljes tej | |
Tejfehérje készítmény | |
Tejszín | |
Sűrített tej | |
savó permeátum | |
Só | |
Stabilizátorok | |
Szentjánoskenyérliszt | |
E407 - Karragén | |
savanyítószer | |
E330 - Citromsav | |
Cukor | |
Tejszín | |
búza liszt | |
Folyékony TOJÁs | |
invertcukorszirup | |
Repceolaj | |
cukorszirup | |
Kukoricakeményítő | |
Vaj | |
Módosított keményítő | |
Só | |
Sütőpor | |
E500(ii) - Nátrium-hidrogén-karbonát | |
Fahéj | 0.03 % |
Stabilizátor | |
E407 - Karragén | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1212 kJ/289 kCal |
Zsír | 14 g |
amelyből telített zsírsavak | 7.5 g |
Szénhidrát | 35 g |
amelyből cukor | 23 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 39 g |
Élelmi rost | 0.22 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Tej |