Maroni

Maroni Natúr Gesztenyemassza

200 g
 1 249 Ft 6 245 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Maroni Natúr gesztenyemassza cukor és aromák hozzáadása nélkül. Sokoldalúan ízesíthető és jól felhasználható különböző süteményekhez és desszertekhez.

Használat

Felengedtetés után, visszafagyasztani tilos!

A márkáról

A Prima Maroni Kft. tulajdonosa több mint 25 éves cukrászati szakértelmével és szakmai tapasztalatával a magyar gesztenyepiac meghatározó szereplője. Célja, hogy kiváló minőségű, innovatív és egészséges termékeket gyártson, illetve megismertesse a gesztenye pozitív táplálkozástani tulajdonságait és élvezeti értékét a fogyasztókkal. A Prima Maroni gyorsfagyasztott gesztenyepüré először 1998-ban nyerte el a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, azóta a Prima Maroni gesztenyecsalád minden terméke elnyerte ezt az elismerést. A vállalat 2012 óta minden évben elnyeri a Magyar Brands és Super Brands díjakat is, a Geszti Eszti termékcsalád pedig a a SIAL d'Or magyarországi fordulójában kategória győztes lett.

Tárolás

-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó. Felengedtetés után 2 napig tárolható hűtőben.

Forgalmazó

Prima Maroni Kft.
1211 Budapest, Déli-bekötő út 8.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.