
Kaija
Kaija Olaszos saláta lazaccal
220 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Kaija Olaszos saláta lazaccal
Fehérjében gazdag norvég aquakultúrából származó lazacfilé olaszos stílusú zöldségekkel.
Termelői információ
1882
Arnold Sørensen skandináv üzletember konzervdobozokat, gyümölcskonzervet, zöldséget és halat gyártó céget alapít Rigában.
1920
Az első világháború után egy repülő sirály a csőrében halakkal a cég védjegyévé válik, a KAIJA (lettül „sirály”) pedig a cég védjegyévé válik.
1938
A megtermelt áru összértéke eléri a 3 millió eurót (mai értékben). A cég 360 főt foglalkoztat, termékeit Európába és az USA-ba exportálja. Különféle díjakat nyernek nemzetközi kiállításokon és vásárokon.
1966
A vállalat a „Halkonzervek és kulináris termékek kísérleti gyára” nevet viseli, és termékeit a Szovjetunió egész területére exportálja. 11 hektáron terül el, 720 főt foglalkoztat.
2003-2004
A cég csődön és reorganizáción megy keresztül, az Arnold Sørensen és Kaija márkákat megtartják. Már csak 4 exportpiac maradt, amikor a cég megújítja tevékenységét.
2013
5 millió eurót fektetnek be a gyártóterület felújításába és új gyártósorokba.
2017
A Karavela Európa egy nagyobb halkonzervgyártója lesz, évente 56 millió konzervdobozt gyártanak, és 40 exportországgal rendelkeznek a világon.
2019
A Karavela felvásárolja a Larsen Danish Seafood-ot, ezzel növelve pozícióját a német piacon.
Tárolás
0-25°C között tárolandó. Felnyitás után tartsa hűtőben (+4°C) és 24 órán belül fogyassza el!
Forgalmazó
Foodnet Zrt
1143 Budapest,
Hungária köz 5.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Zöldségek változó arányban | 41 % |
| Fehér bab | |
| vörösbab | |
| Sárgarépa | |
| Zöldborsó | |
| Kukorica | |
| Vöröshagyma | |
| Zeller | |
| Atlanti lazac | 20 % |
| Salmo salar | |
| Ivóvíz | |
| paradicsomsűrítmény | 6 % |
| Cukor | |
| Étkezési só | |
| Repceolaj | |
| Módosított keményítő | |
| sűrítőanyagok | |
| guar gumi | |
| szentjánoskenyér liszt | |
| Fűszerek | |
| savanyúságot szabályzó anyag | |
| E260 - Ecetsav | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 497 kJ/118 kCal |
| Zsír | 3.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.5 g |
| Szénhidrát | 14.6 g |
| amelyből cukor | 7 g |
| Fehérje | 6.8 g |
| Só | 1.3 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Hal |
| Zeller |