
Appel
Appel heringfilé paradicsomos mártásban
200 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Appel heringfilé paradicsomos mártásban
Heringfilé napérett paradicsomból készült finom paradicsomos szószban. Minőségi heringfilé, amely bármely paradicsomos étel elkészítéséhez alkalmas.
Felhasználási javaslat
Ideális könnyű ételekhez és zöldségsalátákhoz. Készíts belőle empanadast!
Hozzávalók
2 doboz Heringfilé paradicsomos szószban, 1 tojás, 1 nagy hagyma, 2 főtt tojás, 1 evőkanál apróra vágott kapribogyó, 200-300 ml paradicsom passata, 1 reszelt sárgarépa, só, bors, omlós tészta.
Elkészítése
- Vágd a hagymát apróra, pirítsd üvegesre egy serpenyőben, add hozzá a reszelt sárgarépát és süsd együtt. Add hozzá a paradicsomot a sárgarépához és alaposan keverd össze. Fűszerezd sóval és borssal.
- Vágd a heringfilét kb. 3 cm-es darabokra és tartsd meg a konzerv-paradicsomszószt.
- Darabold fel a kapribogyót és a főtt tojást, majd tedd a heringet, a paradicsomszószt, az apróra vágott kapribogyót és a tojást a serpenyőbe a répához és a paradicsomhoz.
- Oszd fel az előkészített tésztát négy részre és formázz belőlük tetszés szerint kerek vagy négyzet alakú empanadákat.
- Vékonyan fektesd le a tésztát, tedd rá a tölteléket, majd zárd le az empanadákat, és szúrd meg a közepét egy késsel, hogy sütés közben távozni tudjon a gőz.
- Az empanadákat kend be egy felvert tojással, és 180ºC-os sütőben süsd kb. 30 percig.
Termelői információ
Már több mint 140 éve kereskednek a legjobb halakkal és a hozzávaló termékekkel: gyengéd heringfilé, tonhal, makréla és szardínia, majonéz és tartármártás, valamint aromás fűszeres szószok találhatóak a kínálatukban. Az Északi-tenger partján, Cuxhavenben az Appel specialistái gondos munkával a legjobb alapanyagokat dolgozzák fel a legmagasabb minőségi szabványok szerint.
Tárolás
Száraz helyen tárolandó. Felbontás után tárold hűtőszekrényben és 24 órán belül fogyaszd el.
Forgalmazó
Medist Hungary Kft.
1141 Budapest
Szugló utca 82
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
heringfilé | 60 % |
Clupea harengus | |
paradicsompüré | 14 % |
víz | |
Repceolaj | |
Cukor | |
Ételecet | |
Módosított keményítő | |
Étkezési só | |
sűrítőanyagok | |
guargumi | |
szentjánoskenyérmag liszt | |
Fűszerek |
Tápérték: 100 g
Energia | 844 kJ/203 kCal |
Zsír | 14.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.3 g |
Szénhidrát | 5.5 g |
amelyből cukor | 4.5 g |
Fehérje | 11.6 g |
Só | 0.78 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Hal |