
Mulino Bianco
Mulino Bianco cioccograno -teljes kiőrlésű csokoládés omlós keksz
330 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Mulino Bianco cioccograno -teljes kiőrlésű csokoládés omlós keksz
- Nem pálmaolajjal készült
- Nem tartalmaz színezékeket vagy hidrogéznezett zsírokat
- Tartósítószer-mentes
- GMO-mentes.
Termelői információ
Az első Mulino Bianco kekszek 1975-ben kerültek a boltok polcaira. Az olasz kekszmárka hamar pozitív fogattatásra lelt a fogyasztók részéről. Elkötelezettségük mindig is az volt, hogy a legjobb termékeket készítsék, figyelembe véve a többség ízlését és igényeit. 40 éven át tartó történelem, hogy a legnépszerűbb pékáruk kerüljenek asztalunkra. Fedezd fel az étrended igényeinek leginkább megfelelő terméket a nap különböző szakaszaiban.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Latinum Zrt.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy út 11.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Teljes kiőrlésű búzaliszt | 29.1 % |
| Búzaliszt | 27 % |
| Cukor | |
| Vaj | |
| napraforgóolaj | |
| friss tojás | |
| Csokoládé | 3.3 % |
| Cukor | |
| Kakaómassza | |
| sovány kakaó | |
| Aroma | |
| Kakaó | 2.3 % |
| búzarost | |
| Méz | |
| fölözött tejpor | |
| Étkezési só | |
| térfogatnövelő szerek | |
| ammónium-hidrogén-karbonát | |
| E500(ii) - Nátrium-hidrogén-karbonát | |
| aromák |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2020 kJ/483 kCal |
| Zsír | 22 g |
| amelyből telített zsírsavak | 10 g |
| Szénhidrát | 60.4 g |
| amelyből cukor | 23.4 g |
| Fehérje | 7.6 g |
| Só | 0.43 g |
| Élelmi rost | 6.3 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Szójabab |
| Diófélék |
| Mustár |
| Szezámmag |