
Ziegler
Ziegler Kakaós Ostya
150 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A Ziegler kakaós ostya egy elegáns, legyező formájú ostya, mely ropogós rétegei közé gazdag kakaós krém került. A markáns kakaó íz harmonizál a légiesen könnyű tésztával, így minden falat kiegyensúlyozott élményt nyújt
Termelői információ
A Ziegler név a mai napig minőséget szavatol.
A ma korszerű gépekkel felszerelt angyalföldi ostyasütő üzem története a század elejére nyúlik vissza, amikor is Ziegler József, a nagypapa, a mai üzem helyén egy családi házban pékséget nyitott.
Mikor hamarosan az öt legnagyobb kenyérgyár egyikévé nőtt céget is utolérte az államosítás, fia Ziegler Tibor 1953-ban, megszerezvén iparigazolványát, feleségével együtt ostyasütésbe kezdett.
1953 - ban, így alakult meg a magánvállalkozásként működő, Ziegler Ostyasütő üzem a Kodály Köröndön. Kezdetben, csak ostyalapokat sütöttek, később az ízesítéssel is foglalkoztak. “Újra feltalálták” a karlsbadi ostyát, ami töltött ugyan, de nem krémes ostya.
Tárolás
Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó!
Forgalmazó
Eredeti Ziegler Ostya Kft
1135 Budapest, Kisgömb utca 26

Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Cukor |
| növényi zsír |
| Pálma és kókuszdió változó arányban |
| Búzaliszt |
| Zsírszegény kakaópor |
| Tejpor |
| növényi olajok |
| Napraforgó, pálma, repce változó arányban |
| emulgálószer |
| tojáspor |
| térfogatnövelő szer nátrium-karbonát |
| Emulgálószer (szójalecitin) |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2158 kJ/516 kCal |
| Zsír | 28.2 g |
| amelyből telített zsírsavak | 16.9 g |
| Szénhidrát | 59 g |
| amelyből cukor | 41 g |
| Fehérje | 5 g |
| Só | 0.02 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Szójabab |
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Földimogyoró |
| Diófélék |