
Argal
Argal Chorizo Regio
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Argal Chorizo Regio
A chorizo egyedi ízesítésű, a spanyol, főként az asztúriai konyha egyik jellegzetes kolbászterméke. La Vera paprikával enyhén fűszerezett, amely természetes ízt ad a terméknek. Sertéshúst és szalonnát darálnak egybe, majd azt paprikával, fokhagymával, vöröshagymával ízesítik és megfüstölik.
Termelői információ
Argal Alimentación egy spanyol élelmiszeripari vállalat, amelyet 1914-ben alapítottak, székhelye Zaragoza, Spanyolország. A cég fő profilja kiváló minőségű húsáruk, mint például párizserek, kolbászok és azonnal fogyasztható ételek gyártása. Az Argal hosszú hagyományaira, minőségi elkötelezettségére és autentikus ízeire büszkélkedhet, amit hagyományos receptek alkalmazásával és a legelismertebb spanyol régiókból származó alapanyagok felhasználásával érnek el.
Amennyiben különleges ízvilággal szeretnéd meglepni vendégeidet, előételként, falatkákhoz, vagy köztes fogásokhoz felejthetetlen ízbomba. Kiválóan alkalmas vendégváró tálak, valamint szendvicsek, tapasok készítésére.
Tárolás
Hűtve tárolandó.
Forgalmazó
HSCL-Schinken Kft.
9700 Szombathely, Alkotás utca 45.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Sertéshús |
Paprika fűszer |
Só |
Tejpor |
Szójafehérje |
Dextrin |
Dextróz |
Stabilizátor |
E-450i |
Antioxidáns |
E316 - Nátrium-eritorbinsav |
Tartósítószer |
E250 - Nátrium-nitrit |
E252 - Kálium-nitrát |
Színezék |
E120 - Kárminsav, kárminok |
Tápérték: 100 g
Energia | 1424 kJ/343 kCal |
Zsír | 27 g |
amelyből telített zsírsavak | 11 g |
Szénhidrát | 3 g |
amelyből cukor | 1 g |
Fehérje | 22 g |
Só | 4.5 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Szójabab |
Tej |