- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- További termékek és márkák
- Receptek
A zöldbabban megtalálható a B1-, B2- és a C-vitamin, valamint élelmirost-tartalma is jelentős. Továbbá rákmegelőző hatása van, de véd a különféle kórokozók ellen, és az ellenálló-képességet is erősíti. Mindemellett csökkenti a koleszterinszintet. A bab az egyik legjobb táplálék a cukorbetegségben szenvedőknek, mert szabályozza az inzulin jelenlétét a vérben.
Használat
Felengedtetés után, visszafagyasztani tilos!
Termelői információ
Az 1853-ban Franciaországban családi vállalkozásként indított Bonduelle jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozója, immáron 30 éve. Három gyárral rendelkezik, ahol a zöldségeket a betakarítás után pár órával frissen feldolgozzák. Az évek során védjegyévé vált prémium minőségű zöldségek feldolgozása mellett a márka elkötelezett a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság iránt is. Kötelezettségvállalásaik közé tartozik a hazai termelés előnyben részesítése, a növényvédő szerek és adalékanyagok használatának csökkentése, a biodiverzitás megőrzése, az ökológiai gazdálkodás támogatása, valamint a fenntarthatóbb csomagolások használata. A zöldségtermékek előállítása során fontos kritérium a fenntartható, környezetvédő technológiák, földművelési folyamatok előnyben részesítése. A Bonduelle szeretne egy olyan életmódra lehetőséget adni, amivel a fogyasztók csökkenthetik ökológiai lábnyomukat anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednének. A Bondeulle támogatja a növényi alapú táplálkozást, és termékkínálatával igyekszik minél több lehetőséget és inspirációt nyújtani a flexitariánus és vegetáriánus étrendet követőknek is.
Tárolás
-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó.
Forgalmazó
Bonduelle Central Europe Kft.
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.