
Kotányi
Kotányi Szárított paradicsomos-olívás fűszerkeverék
20 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Kotányi Szárított paradicsomos-olívás fűszerkeverék
A Kotányi Szárított paradicsomos-olívás fűszerkeverék saláták, tésztaételek és mártogatósok fűszerezéséhez egyaránt ideális. A zamatos-mediterrán ízvilágért. A paradicsompehely enyhe édes íze kiválóan harmonizál az olíva savanykás-pikáns ízével, amellyel igazi mediterrán jelleget kölcsönöz az ételeknek.
Felhasználási javaslat
Ez a kotányi fűszerkeverék tökéletes választás az olaszos fogások, például tészták, pizzák, zöldséges falatkák, házi kenyerek, szószok és pácok fűszerezéséhez.
*A kép illusztráció.
Recept javaslat: Paradicsomos-zöldfűszeres kenyér olívával
Hozzávalók 4 darabhoz:
- 330 ml víz,
- 7 g szárított élesztő,
- 8 g só,
- 500 g búzaliszt,
- 1 csom. Kotányi Szárított paradicsomos-olívás fűszerkeverék,
- 50 ml olívaolaj.
Elkészítés:
- A Kotányi Szárított paradicsomos-olívás fűszerkeveréket 30 ml olívaolajjal és 30 ml vízzel keverd el, majd hagyd pár percig állni.
- Eközben az átszitált lisztet élesztővel, sóval és olívaolajjal keverd el.
- Végül add hozzá a paradicsomos-olívás olajos keveréket és 300 ml vizet. A masszát gyúrd sima tésztává.
- Fedd le, tedd hűvös helyre és 30 percig hagyd állni.
- A tésztát oszd 4 egyforma részre és formázz rudakat belőle.
- Egy tepsire tegyél sütőpapírt és további 20 percig hagyd állni.
- Végül 190°C-on 25 percig süsd.
Tipp: Friss parmezánnal tálald.
Termelői információ
Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.
Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően a zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket – többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.
„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"
Erwin Kotányi
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Forgalmazó
Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Paradicsompehely | 56.5 % |
paradicsomsűrítmény | |
Kukoricakeményítő | |
jódozott étkezési só | |
Étkezési só | |
Kálum-jodid | |
Olíva granulátum | 7.5 % |
Bazsalikom | |
Vöröshagyma | |
Oregánó | |
Fokhagyma | |
Cukor | |
Zsálya |
Tápérték: 100 g
Energia | 1189 kJ/283 kCal |
Zsír | 5.9 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.4 g |
Szénhidrát | 40 g |
amelyből cukor | 27 g |
Fehérje | 11 g |
Só | 14.8 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Zeller |
Mustár |
Szezámmag |