• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Bonduelle zöldborsó

0,8 kg
1 049 Ft 1 311 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Kevés ember tudja, hogy a friss zöldborsó lé olyan összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják a hasnyálmirigy működését. Ezért ez egy olyan zöldség, amely alkalmas cukorbetegek számára. A hasnyálmirigy azonban nem az egyetlen szerv, amely a borsót kedveli. A zöldborsó ezen felül tisztítja az emésztőrendszert, elősegíti az izomnövekedést és a csontok erősségét, valamint segíti a vér koleszterinszintjének csökkentését.  

Felhasználás - Burgonyás zöldborsó csőben sütve (4 főre)

Összetevők: 600 g burgonya, 1 doboz Bonduelle zöldborsó, 200 g császárszalonna, 500 ml tejszín, 150 g reszelt sajt, só, őrölt fehérbors

Elkészítés:

  1. A burgonyát héjában félkeményre főzöd, megtisztítod és karikákra vágod.
  2. A kockára vágott szalonnát megpirítod, hozzáadod a burgonyakarikákat, a zöldborsót, a tejszínt, majd fűszerezed.
  3. Összeforralod, azután tűzálló tálba teszed, és reszelt sajttal megszórva 180°C-on pirosra sütöd.

Termelői információ

Az 1853-ban Franciaországban családi vállalkozásként indított Bonduelle jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozója, immáron 30 éve. Három gyárral rendelkezik, ahol a zöldségeket a betakarítás után pár órával frissen feldolgozzák.  Az évek során védjegyévé vált prémium minőségű zöldségek feldolgozása mellett a márka elkötelezett a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság iránt is. Kötelezettségvállalásaik közé tartozik a hazai termelés előnyben részesítése, a növényvédő szerek és adalékanyagok használatának csökkentése, a biodiverzitás megőrzése, az ökológiai gazdálkodás támogatása, valamint a fenntarthatóbb csomagolások használata. A zöldségtermékek előállítása során fontos kritérium a fenntartható, környezetvédő technológiák, földművelési folyamatok előnyben részesítése. A Bonduelle szeretne egy olyan életmódra lehetőséget adni, amivel a fogyasztók csökkenthetik ökológiai lábnyomukat anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednének. A Bondeulle támogatja a növényi alapú táplálkozást, és termékkínálatával igyekszik minél több lehetőséget és inspirációt  nyújtani a  flexitariánus és vegetáriánus  étrendet követőknek is.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után a zöldséget tedd tiszta, zárható edénybe, tárold hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyaszd el!

Forgalmazó

Bonduelle Central Europe Kft.
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.