- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- További termékek és márkák
- Receptek
Kevés ember tudja, hogy a friss zöldborsó lé olyan összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják a hasnyálmirigy működését. Ezért ez egy olyan zöldség, amely alkalmas cukorbetegek számára. A hasnyálmirigy azonban nem az egyetlen szerv, amely a borsót kedveli. A zöldborsó ezen felül tisztítja az emésztőrendszert, elősegíti az izomnövekedést és a csontok erősségét, valamint segíti a vér koleszterinszintjének csökkentését.
Felhasználás - Burgonyás zöldborsó csőben sütve (4 főre)
Összetevők: 600 g burgonya, 1 doboz Bonduelle zöldborsó, 200 g császárszalonna, 500 ml tejszín, 150 g reszelt sajt, só, őrölt fehérbors
Elkészítés:
- A burgonyát héjában félkeményre főzöd, megtisztítod és karikákra vágod.
- A kockára vágott szalonnát megpirítod, hozzáadod a burgonyakarikákat, a zöldborsót, a tejszínt, majd fűszerezed.
- Összeforralod, azután tűzálló tálba teszed, és reszelt sajttal megszórva 180°C-on pirosra sütöd.
Termelői információ
Az 1853-ban Franciaországban családi vállalkozásként indított Bonduelle jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozója, immáron 30 éve. Három gyárral rendelkezik, ahol a zöldségeket a betakarítás után pár órával frissen feldolgozzák. Az évek során védjegyévé vált prémium minőségű zöldségek feldolgozása mellett a márka elkötelezett a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság iránt is. Kötelezettségvállalásaik közé tartozik a hazai termelés előnyben részesítése, a növényvédő szerek és adalékanyagok használatának csökkentése, a biodiverzitás megőrzése, az ökológiai gazdálkodás támogatása, valamint a fenntarthatóbb csomagolások használata. A zöldségtermékek előállítása során fontos kritérium a fenntartható, környezetvédő technológiák, földművelési folyamatok előnyben részesítése. A Bonduelle szeretne egy olyan életmódra lehetőséget adni, amivel a fogyasztók csökkenthetik ökológiai lábnyomukat anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednének. A Bondeulle támogatja a növényi alapú táplálkozást, és termékkínálatával igyekszik minél több lehetőséget és inspirációt nyújtani a flexitariánus és vegetáriánus étrendet követőknek is.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után a zöldséget tedd tiszta, zárható edénybe, tárold hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyaszd el!
Forgalmazó
Bonduelle Central Europe Kft.
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.