Marlenka Klasszikus Mézes Golyócska

235 g
 2 869 Ft 12 209 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

A csokis Marlenka rendkívüli  ízét puha tésztájának, kréme lágyságának köszönheti. Könnyű finomság egy csésze kávé, tea mellé.

A Marlenka termékcsalád legismertebb terméke a klasszikus diós-mézes és a kakaós-mézes sütemény., amely ezen verziój a kézzel, golyó formában készült.

A Marlenka, azaz „mézes csoda” egy régi örmény családi recept alapján született meg. Az örmény Gevorg Avetisjan 1995-ben kezdte el készíteni ezt a finomságot, miután családjával letelepedett Csehországban. Az illatos, édes és finom sütemény igen rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert. A több száz éves receptúra alapja a méz, a dió és a karamell hármasára épül. Csak a legjobb, gondosan válogatott alapanyagokat használják fel a mézes termékek előállításához, ezért a Marlenka sütemények nem tartalmaznak semmilyen mesterséges tartósítószert és színezőanyagot.

Tárolás

2-24°C között tárolandó!

Forgalmazó

Random Sweet Kft.
1196 Budapest, Kazinczy utca 3.
 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 45 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.