-20 %

Pano

PANO Félbarna természetes kovászos kenyér

0,75 kg
Prémium minőség
Csak mai kiszállításhoz
 872 Ft 
1 090 Ft1 163 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

PANO Félbarna kovászos kenyér

A Pano pékség tapasztalt csapata Misivel, a pékkel megalkotott egy pékséget, ahol szakértelmüknek és csúcstechnológiás gépeiknek köszönhetően szuper kenyereket alkotnak természetes kovászból.

Ez nem akármilyen kenyér ám, hiszen a város egyik legjobb pékségében készült: a 2022-es Kenyérlelke fesztiválon ugyanis aranyérmesek lettek.
Harapj egy ropogós-friss pékáruba, amit egy díjnyertes pékségben sütöttek neked!

Fontos szállítási információ!

A PANO kenyerek hétfőtől szombatig, reggel 6 órától elérhetőek. Kérjük a rendelésekkor ezt vegyétek figyelembe! 

Termékleírás

Természetes kovászos félbarna kenyér 15% teljes kiőrlésű búzaliszttel. Lisz, víz, só, ahogy a nagykönyvben. Hosszú érleléssel, adalékmentesen, kiváló magyar búzából készül, sötétebb bélzetű, ropogós héjjú, rendkívül ízes kenyér.

Termelői információ

A PANO Budapest kenyérüzemet Juhász Mihály (Misi a pék, Jacques Liszt) és Mester Miklós alapította 2021-ben. Az üzem kizárólag természetes kovásszal (vadkovász) készült kenyérféléket készít nagy mennyiségben, az elérhető legjobb gépekkel és technológiával. Hitük szerint az igazi kenyérhez szakértelem, technológiai fegyelem, idő, türelem, alázat és elhivatottság kell, csak így biztosítható a kenyér minősége és kedvező élettani hatása. Az alapítók szakértelme és a csúcstechnikás géppark a garancia a stabil, állandó minőségre.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Living Bread Hungary Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 148.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.