
Paltsidis
Paltsidis Tzatziki
200 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékinformáció
A Paltsidis Tzatziki görög joghurttal és uborkával a görög konyha ízvilágát mutatja be.
Termelői információ
A Hellenic Gastronomy Paltsidi S.A. 1975-ben alakult azzal a céllal, hogy az előételek új ízeit mutassa be a fogyasztóknak. Azóta nemcsak a görög, hanem az európai piacon is az egyik legkompetensebb gyártósorrá fejlődött. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományt a technológiai fejlődéssel. A legszigorúbb higiéniai és minőségbiztosítási előírásokat alkalmazzák.

Tárolás
2-4°C
Használati útmutató
Felbonmtás után azonnal fogyasztható.
Forgalmazó
Hellenic Gastronomy paltsidis SA
11th km O.N.R. Thessaloniki - Kilkis, 54500 Greece
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Joghurt | 80 % |
| víz | |
| sovány tehéntejpor | |
| Tejfehérje | |
| joghurtkultúra | |
| Laktóz | |
| módosított kukorica keményítő | |
| Módosított tápiókakeményítő | |
| Hidrogénezett növényi zsírok | |
| Pálmaolaj | |
| Stabilizátor | |
| marhazselatin | |
| friss uborka | 17 % |
| Extra szűz olívaolaj | 1 % |
| Só | |
| Ecet | |
| Fokhagyma | |
| szulfit | |
| Tartósítószer | |
| kálium – szorbát | 0.1 % |
| E211 - Nátrium-benzoát | |
| Antioxidáns | |
| E385 - Kalcium-dinátrium-etilén-diamin-tetraacetát | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 437 kJ/104 kCal |
| Zsír | 7.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 3.8 g |
| Szénhidrát | 4.92 g |
| amelyből cukor | 2.89 g |
| Fehérje | 3.92 g |
| Só | 1.5 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |
| Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Hal |
| Szójabab |
| Zeller |
| Mustár |
| Szezámmag |
| Puhatestűek |