


Cserpes
Cserpes Epres joghurt
250 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Cserpes Epres élőflórás joghurt
A Cserpes joghurtjai finomak, a különböző ízű gyümölcsjoghurtjaik elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használnak fel, kétféle ivójoghurtjuk pedig bifidobaktériumot is tartalmaz. Kóstold meg az erdei gyümölcsös, málnás és sárgabarackos változatot is!
Zsírtartalom: 4,0% (m/m).
Termelői információ
A 25 éves múltra visszatekintő vállalkozást 1992-ben alapította Cserpes István és a Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött. Amiért azonban a Cserpes Sajtműhely prosperál, az az a gondolat, hogy az alapító, tulajdonos Cserpes István hitt és hisz abban, hogy lehet szakmai alapokon nyugvó gyártást és kereskedelmet folytatni ebben az iparágban is. A célja most is változatlanul az, hogy teljesítse azt, amit a piac kér és elvár a Cserpes Sajtműhelytől.
Tárolás
+2-7°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Gyártó
Cserpes-Sajtműhely Kft.,
9330 Kapuvár, Ipartelepi út 14.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
pasztőrözött tej | |
Cukor | |
Eper | 8 % |
pasztőrözött tejszín | |
Mikroba színtenyészet |
Tápérték: 100 g
Energia | 422 kJ/101 kCal |
Zsír | 4 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.7 g |
Szénhidrát | 13 g |
amelyből cukor | 12 g |
Fehérje | 3 g |
Só | 0.07 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |