


Pékpont
Vágott suli zsemle
65 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás - Frissen sütjük a pékségünkben.
Ízletes, frissen sütött vágott suli zsemle a Pékpont péküzemtől. Az ideális szendvicsalap, hogy a lehető legjobban induljon a reggel! Frissen sütjük a pékségünkben.

Tárolás
Tiszta, száraz, hűvös helyen tárolandó.
.jpg)
Gyártó
Speisekammer Kft.
8080 Bodmér, belterület 40/5. hrsz.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 9 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.Összetevők
| Búzaliszt |
| Ivóvíz |
| sütőszer |
| Búzaliszt |
| Búzaglutén |
| Emulgeálószer |
| E472 - a, b, c, d, e, f zsírsavak mono- és digliceridjeinek észterei |
| repcelecitin |
| Sűrítőanyag |
| E412 - Guar-gumi |
| búzamaláta liszt |
| Cukor |
| Savanyúságot szabályozó anyag |
| E300 - L-aszkorbinsav |
| enzimek |
| margarin |
| Növényi zsírok és olajok |
| Pálma |
| Repce |
| Napraforgó |
| Ivóvíz |
| Étkezési só |
| Emulgeálószer |
| E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei |
| Étkezési sav |
| E330 - Citromsav |
| Színezék |
| E160a - Karotinek |
| Étkezési só |
| Fehér rozsliszt |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1168 kJ/275 kCal |
| Zsír | 3 g |
| amelyből telített zsírsavak | 1.4 g |
| Szénhidrát | 52.6 g |
| amelyből cukor | 1.1 g |
| Fehérje | 8.6 g |
| Só | 1.5 g |
| Élelmi rost | 2.5 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |
| Szezámmag |