
La Lorraine
Sokmagvas császárzsemle
50 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Ha valami nem tetszik, kérdés nélkül visszatérítjük a pénzedet.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
1750-ben egy Herr Kayser nevű bécsi pék készítette el először az öt ívvel bevágott zsömlét, amit akkoriban még Kaysersemmelnek hívtak, utóbb kezdték a nevét "ai"-val írni. A császárzsömle elengedhetetlen része egy osztrák reggelinek, még akkor is amikor manapság egyre népszerűbbek a teljes kiörlésű-, rozs- és egyéb péksütemények.
A La Lorraine Bakery Group 100%-ban belga tulajdonú családi vállalkozás, amely az európai malom- és sütőiparban tevékenykedik. A La Lorraine szenvedélye a sütés és ez a szenvedély 80 évvel ezelőtt kezdődött egy apró brüsszeli házi pékségben. Ez a szenvedély most is élénken lobog bennük, hiszen napjaink tudatos vásárlói egyre inkább a természetes ízeket keresik, amelyet a gyártó szeretne maradéktalanul átadni fogyasztóinknak.
Fogyasztás
24 órán belül elfogyasztandó, újrafagyasztani tilos!
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Speisekammer Kft.
8080 Bodmér, belterület 40/5. hrsz.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Búzaliszt | |
víz | |
sütőipari keverék | |
Búzaliszt | |
Lenmag | 13.6 % |
Napraforgómag | 8.3 % |
búzakorpa | |
Jódozott só (étkezési só, kálium-jodát) | |
Búzaglutén | |
Dextróz | |
E412 - Guar-gumi | |
pörkölt árpamaláta liszt | |
E500 - Nátrium-karbonátok | |
E300 - L-aszkorbinsav | |
E920 - L-cisztein | |
Lenmag | 3.2 % |
Élesztő | |
repceétolaj | |
Szezámmag | 0.6 % |
Tápérték: 100 g
Energia | 1217 kJ/289 kCal |
Zsír | 5.8 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.7 g |
Szénhidrát | 45 g |
amelyből cukor | 2.6 g |
Fehérje | 11 g |
Só | 2.3 g |
Élelmi rost | 6.3 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szezámmag |
Nyomokban tartalmazhat: |
Tojás |
Földimogyoró |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |