
Kotányi
Kotányi Olaszos keverék
48 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Olaszos keverék
A Kotányi Olaszos fűszersó tökéletes választás, húsokhoz, halakhoz, salátákhoz és zöldségekhez egyaránt. Leginkább a főzési folyamat végén, illetve a kész fogások utófűszerezéséhez ajánlott.
Termelői információ
Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.
Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.
„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!" "
Erwin Kotányi

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Forgalmazó
Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| jódozott tengeri só |
| Tengeri só |
| kálium-jodid |
| Rozmaring |
| Kakukkfű |
| Paprika |
| rózsabors |
| borsikafű |
| Bazsalikom |
| tárkony |
Tápérték: 100 g
| Energia | 396 kJ/94 kCal |
| Zsír | 2.3 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.6 g |
| Szénhidrát | 13 g |
| amelyből cukor | 13 g |
| Fehérje | 2.3 g |
| Só | 72 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Szójabab |
| Tej |
| Zeller |
| Mustár |
| Szezámmag |