
Deli Q
DeliQ Pecorino Romano OEM Félkemény sajt
kb. 140 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 22 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
2027 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A DeliQ Pecorino Romano OEM hagyományosan érlelt, kemény sajt, amely jellegzetes, karakteres ízével hódít. Szilárd, könnyen reszelhető állaga tökéletes tészták, saláták vagy meleg ételek kiegészítéséhez. Gazdag aromája a juhtejből származó hagyományos készítés eredménye.
A hosszú, öt hónapos érlelési folyamat sóssá, kissé érzékelhető édességgel és sokatmondóan morzsássá teszi a szájban. DOP tanúsítvánnyal rendelkezik. - oltalom alatt álló eredetmegjelölés, igazolva annak kivételességét és egyediségét. Keménysége és íze a telítetlen zsírok arányának is köszönhető, amelyek közül a juhsajtban több van.
Félzsíros, kemény, oltós alvasztású érlelt sajt juhtejből. Zsírtartalom a szárazanyagban min. 36%.
Termelői információ
Az Euroser Dairy Group az elismert európai tejmárkák tulajdonosa, exportőre és forgalmazója. A társaság portfóliója gondosan kiválasztott termékek széles és sokféle választékát tartalmazza.

Tárolás
Hűtve tárolandó, +1 - +8°C között. Felbontás után 3 napon belül elfogyasztandó.
Gyártó
EUROSER DAIRY GROUP SP.Z.O.O. - SP.K.
Geologiczna 20, 02-246 Varsó, Lengyelország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| juhtej |
| Só |
| Állati oltó |
| Tejsav baktérium tenyészetek |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1633 kJ/394 kCal |
| Zsír | 32 g |
| amelyből telített zsírsavak | 18 g |
| Szénhidrát | 0 g |
| amelyből cukor | 0 g |
| Fehérje | 26 g |
| Só | 5 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Mustár |