Dublin Dairy

Dublin Dairy Ír Cheddar sajt, érlelt

200 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 23 NAPIG

1 450 Ft 7 250 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

800+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Írország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás
Cheddar White Mature - félkemény oltós érlelt sajt. Legalább 9 hónapig érlelődik. Min. 48% zsír szárazanyagban. Hosszú érésű és aromás ír cheddar. Magas osztályát a legmagasabb minőségű tejnek köszönheti, amely az év nagy részében zöld réteken legelő tehenekből származik. A minimális érlelési idő 9 hónap, mély és erős ízű sajt. Intenzív, kellemes aromája van, ami növeli az étvágyat, és a morzsás állag megolvad a szájban. A változatos étrend egészséges eleme.
Tartósítószert nem tartalmaz, és fontos tápanyagok, például kalcium, fehérje és cink forrása. Probiotikumokat is tartalmaz. Újra zárható, légmentesen lezárt csomagolásban csomagolva, tökéletesen megvédve a terméket a levegőtől, ezáltal kiterjesztve annak frissességét és megőrizve az aromát, amíg csak lehetséges.

Felhasználási javaslat
Az érlelési folyamat során gazdag és kifejező jellegűvé válik. Önmagában is egészséges snackként tökéletes. Jól illik a vörösborokhoz is, amelyekkel tökéletesen kiegészíti. Sajtdeszkán tálalva tökéletesen passzol a kevésbé kifejező finomságokhoz. A meleg ételek szerves részeként nélkülözhetetlen. Tökéletes sajt sütéshez, például sajtos lasagna. Gazdagítja a friss saláták ízét és tápértékét.

Termelői információ
Az Euroser Dairy Group az elismert európai tejmárkák tulajdonosa, exportőre és forgalmazója. A társaság portfóliója gondosan kiválasztott termékek széles és sokféle választékát tartalmazza. 

Tárolás
Hűtve tárolandó, +1 - +8°C között.

Gyártó
EUROSER DAIRY GROUP SP.Z.O.O. - SP.K.
Geologiczna 20, 02-246 Warsaw, Poland


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 23 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött tehéntej
starterkultúra
mikrobiális oltó

Tápérték: 100 g

Energia1630 kJ/390 kCal
Zsír32 g
amelyből telített zsírsavak19.84 g
Szénhidrát0.1 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje26 g
1.9 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.