• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer Gluténmentes lasagna

250 g
 2 890 Ft 11 560 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Leírás

Ha egy finom lasagnat szeretnél készíteni, de nem szeretnél a tésztagyúrással foglalkozni, válassz egy szárított verziót. A tészta gluténmentes, így a gluténérzékeny vendégek is bátran megkóstolhatják a főztöd.

Felhasználási javaslat

A tésztát nem szükséges előfőzni. Kenj ki egy sütőedényt vajjal. Felváltva rétegezd a bolognese szószt, a lasagna szeleteket és a bechamel-t. Az utolsó lasagne réteget bechamel-lel öntsd le, és hintsd meg reszelt parmezánnal. Süsd előmelegített sütőben 30–40 percig 180 °C-on.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Tartsd szárazon és hőtől távol.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.