2 db vásárlása esetén

Tiret

Tiret Lefolyótisztító folyadék Professional

1 l
2 vásárlása után -52 %
2 099 Ft 2 099 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Lefolyótisztító gél. Hatékony összetételének köszönhetően megszünteti még a makacs dugulásokat is. Gél állagának köszönhetően áthatol a felgyülemlett vízen, elpusztítja a baktériumokat és szagtalanít.

Használat

Mindenfajta műanyag és fém lefolyócsőhöz biztonságosan használható.Szerves eredetű dugulások elhárítására használja.

1. Önts lassan - makacs dugulás esetén 1/2 flakonnyi, kevésbé makacs dugulás esetén 1/4 flakonnyi - Tiretet a lefolyónyílásba vagy a felgyűlt vízbe.
2. Hagyd 15 percig hatni. Erőteljesebb (pl. konyhai) dugulások esetén, hagyd hatni 30 percig.
3. Alaposan öblítsd át forró vízzel.
4. A folyamatos tisztántartás érdekében ajánlatos hetente egyszer 1/4 flakonnyi Tirettel átmosni a lefolyókat.

Biztonsági figyelmeztetés 

Veszély! Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra.Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.
Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Védőkesztyű/védőruha/ szemvédő/arcvédő használata kötelező. Az eredeti edényben tárold. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az  összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel. A szennyezett ruhát újbóli használat előtt ki kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több  percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Elzárva tárolandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: az országos és nemzetközi előírásoknak megfelelően. Veszélyes összetevők nátrium-hipoklorit; nátirum-hidroxid. Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Rövid ideig tartó bőrfehérítő hatás. HA BŐRRE JUT: vízzel le kell öblíteni.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146. A épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.