Rorax

Rorax Lefolyótisztító power gél

1 l
2 579 Ft 2 579 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

5 perc alatt hatékonyan eltávolítja a dugulást. Megküzd a haj vagy zsír okozta masszív eltömődésekkel is. Praktikus, adagolósáv a flakon oldalán. A háztartásban használatos minden típusú lefolyóhoz használható.

Használat

Önts 500 ml lefolyótisztító folyadékot a lefolyóba (lásd az adagolósávot a flakon oldalán). Hagyd hatni 5 percig. Ezt követően öblítsd le meleg vízzel. Ne használd együtt savakkal vagy savakat tartalmazó tisztítószerekkel (pl. WC-tisztítókkal és vízkőoldókkal). A véletlenül kiömlött gélt azonnal öblítsd le vízzel, különösen az eloxált felületekről, a szatinox, sárgaréz, matt nemeskróm és alumínium felületekről, aranyozott armatúrákról. textíliákról és más kényes anyagokról.

Biztonsági Figyelmeztetés

Elzárva tartandó.Gyermekek elől elzárandó. Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra.Tilos más termékekkel együtt használni Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.Védőkesztyű/ szemvédő használata kötelező.
LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni.TILOS hánytatni. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összesszennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel vagy zuhanyozással. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: jóváhagyott hulladékkezelőben. Veszélyes összetevők, melyeket fel kell tüntetni a címkén:nátrium-hidroxid, sodium hypochlorite

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90/b


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

amfoter felületaktív anyagok
klóralapú fehérítószerek