
Miil
Miil Darabolt cheddar sajt
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
1889 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Zsíros, félkemény cheddar sajt. Zsírtartalom a szárazanyagban min. 51% (m/m).
A Cheddart a legnagyobb gondossággal szeletelik Csehországban, hogy garantálják annak frissességét és kiváló minőségét. Védőgázas csomagolásba csomagolva.
Ez egy természetesen laktózmentes termék. A laktóztartalma kevesebb, mint 0,01 g/100 g.
Felhasználási javaslat
A Cheddart fogyaszthatod kenyérfélékkel, gyümölcsökkel vagy szolgálhat összetevőként bármilyen főtt ételben is.
Termelői információ
A Klatovy Dairy tulajdonosa a Lactalis CZ, amely része a világ legnagyobb tejipari vállalatának, a LACTALIS Groupe nemzetközi vállalatnak, amelynek világszerte több mint 250 termelőüzeme van, és 80 országban 80 000 alkalmazottal rendelkezik az 1933 óta hagyományokkal rendelkező országban. A Lactalis Group gazdag tapasztalatokkal és tudással rendelkezik a tejfeldolgozás világában, a sajtgyártás és a tejtermékek terén, amelyek nemcsak a legmagasabb minőséget garantálják, hanem a folyamatos fejlődést és fejlesztést is minden területen.

Tárolás
+2 ° C és +8 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. A felbontott csomagot azonnal el kell fogyasztani.
Forgalmazó
Lactalis CZ, s.r.o.
Líbalova 2348/1
Prága 4, 149 00 - Chodov
Cseh Köztársaság
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| pasztőrözött tej |
| Étkezési só |
| oltókultúrák |
| Színezék |
| E160a - Karotinek |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1720 kJ/415 kCal |
| Zsír | 35 g |
| amelyből telített zsírsavak | 22 g |
| Szénhidrát | 0 g |
| amelyből cukor | 0 g |
| Fehérje | 25 g |
| Só | 1.8 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |