-30 %

Bonduelle

Bonduelle Fagyasztott Brokkoli Rizs

400 g
Kedvezmény vége: 4. 1.
699 Ft  999 Ft
1 748 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A brokkolirizs egyszerű módot kínál arra, hogy növeljük napi zöldség bevitelünk! 100%-ban csak brokkoli apró darabokra vágva, amely állaga rizsre vagy kuszkuszra emlékeztet. Sokféleképpen felhasználható és variálható, akár köretként, akár egyéb zöldségekkel vagy pl. quinoával összekeverve. Egyszerűen, pár perc alatt kész. Tartósítószert nem tartalmaz.

Használat

Pirítsd kevés olajon, közepes hőmérsékleten 7 percig! Fűszerezd ízlés szerint!

Termelői információ

Az 1853-ban Franciaországban családi vállalkozásként indított Bonduelle jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozója, immáron 30 éve. Három gyárral rendelkezik, ahol a zöldségeket a betakarítás után pár órával frissen feldolgozzák. Az évek során védjegyévé vált prémium minőségű zöldségek feldolgozása mellett a márka elkötelezett a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság iránt is.

Kötelezettségvállalásaik közé tartozik a hazai termelés előnyben részesítése, a növényvédő szerek és adalékanyagok használatának csökkentése, a biodiverzítás megőrzése, az ökológiai gazdálkodás támogatása, valamint a fenntarthatóbb csomagolások használata. A zöldségtermékek előállítása során fontos kritérium a fenntartható, környzetvédő technológiák, földművelési folyamatok előnyben részesítése. A Bonduelle szeretne egy olyan életmódra lehetőséget adni, amivel a fogyasztók csökkenthetik ökológiai lábnyomukat anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednének. Különösen támogatja a növényi alapú táplálkozást, és termékkínálatával igyekszik minél több lehetőséget és inspirációt nyújtani a flexitariánus étrendet követőknek.

Tárolás

-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó.

Forgalmazó

Bonduelle Central Europe Kft.
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

brokkoli100 %

Tápérték: 100 g

Energia102 kJ/24 kCal
Zsír0.4 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát2.1 g
amelyből cukor1.2 g
Fehérje1.8 g
0.03 g
Élelmi rost2.6 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Zeller
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.