Wasa Fibre teljes kiőrlésű ropogós kenyér

230 g
 1 050 Ft 4 565 Ft/kg
Származási ország: Németország,

Teljes kiőrlésű rozslisztből készült ropogós kenyér. Rozs, búzakorpa, szezámmag és zab gazdag keveréke. Élesztő nélkül készül.

Termékleírás

A Wasa Fiber teljes kiőrlésű rozslisztből készül. Ez magában foglalja a búzakorpát és a búzarostot is, ami azt jelenti, hogy három darab fedezi durván a napi szükséglet közel 30% -át. Az extra korpa és rost a kenyér ízét is növeli.

Előnyök

  • Magas rosttartalom
  • Nem pálmaolajjal készült
  • Nem tartalmaz mesterséges aromákat, színezékeket vagy hidrogéznezett zsírokat
  • Tartósítószer-mentes
  • GMO-mentes.

Termelői információ

Az 1919-ben Svédországban alapított Wasa a világ legnagyobb kenyérgyártója. Kiváló minőségének és változatosságának köszönhetően a márka több mint 40 ország fogyasztói számára nyújt örömet.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Latinum Zrt.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy Ipari Park
Leshegy u. hrsz. 12217/7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 110 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.