• Megajándékozunk!

   Kedves Kiflisek! Ingyenes kiszállítással kedveskedünk csütörtök 23:00 óráig, hogy tudjatok pihenni hétköznap is, majd mi pakolunk! Kuponkód: KIFLIHAZHOZ
 • Újdonság a Kifli applikációban!

  Néha az appnak is kell egy kis felfrissülés. Hogy hamarosan elérhesd a BENU gyógyszertár kínálatát, frissítsd az alkalmazást!:)
 • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Wasa Fibre teljes kiőrlésű ropogós kenyér

230 g
749 Ft 3 257 Ft/kg
Származási ország: Németország,

Teljes kiőrlésű rozslisztből készült ropogós kenyér. Rozs, búzakorpa, szezámmag és zab gazdag keveréke. Élesztő nélkül készül.

Termékleírás

A Wasa Fiber teljes kiőrlésű rozslisztből készül. Ez magában foglalja a búzakorpát és a búzarostot is, ami azt jelenti, hogy három darab fedezi durván a napi szükséglet közel 30% -át. Az extra korpa és rost a kenyér ízét is növeli.

Előnyök

 • Magas rosttartalom
 • Nem pálmaolajjal készült
 • Nem tartalmaz mesterséges aromákat, színezékeket vagy hidrogéznezett zsírokat
 • Tartósítószer-mentes
 • GMO-mentes.

Termelői információ

Az 1919-ben Svédországban alapított Wasa a világ legnagyobb kenyérgyártója. Kiváló minőségének és változatosságának köszönhetően a márka több mint 40 ország fogyasztói számára nyújt örömet.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Latinum Zrt.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy Ipari Park
Leshegy u. hrsz. 12217/7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 113 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.