• Kredit jóváírás a fiókodban!

    Rendelj ma (akár szombati átvétellel), és amennyiben fizettél szállítási díjat, kreditben jóváírjuk a fiókodban február 6-án. A kreditek 7 napig lesznek érvényesek.

Finn Crisp Vékony Ropogós Kenyér sokgabonás

175 g
 819 Ft 4 680 Ft/kg
Származási ország: Finnország,

Finn Crisp Multigrain vékony ropogós sokgabonás kenyér.

A Finn Crisp ropogós kenyerek nem extrudált kenyerek, hanem ténylegesen ropogósra sült kenyérszeletek magas rosttartalommal!

A Finn Crisp márka 1952-ben jött létre Finnországban, bevezetését a Helsinki Olimpiai Játékok idejére időzítették. Egyszerű, tiszta és tápláló – a Finn Crisp így testesíti meg mindazt, ami az egészséges táplálkozás hívei számára elengedhetetlen. A Finn Crisp márkanév alatt a gyártó egészséges ropogós kenyereket kínál hagyományos és vékony változatban.

Használat

Fogyassza sós vagy édes feltéttel!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Lantmännen Cerealia Oy
PO Box 315FI-00181 Helsinki


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.