Starbucks

Starbucks Blonde Espresso Roast szemeskávé

200 g
2 999 Ft 14 995 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Portugália,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

Ha szereted a Starbucks kávéit, és otthonodban is szeretnéd élvezni kávéikat, ez a vágyad valóra válhat.

A Starbucks beszerzés, a keverékek készítése és a pörkölés területén szerzett közel öt évtizedes tapasztalatának eredménye: egy második, merészen lágy eszpresszó. Latin-amerikai kávészemek keverékéből készül. Lágy és kiegyensúlyozott íze a tejjel tökéletes párost alkotva egy bársonyos, klasszikus eszpresszót eredményez, hivalkodó pörkölt íz nélkül.

Termelői információ

A Nestlé a világ egyik legnagyobb ital- és élelmiszeripari vállalata. Több mint 2 000 márkánk van a világszerte ismert, ikonikus termékektől a helyi kedvencekig, és a világ 191 országában vagyunk jelen.

Történetünk 1866-ban kezdődött, amikor az Anglo-Swiss Condensed Milk Company megnyitotta első sűrített tej üzemét Svájcban. Henri Nestlé 1867-ben úttörő csecsemőtápszert dolgoz ki, az általa alapított vállalat 1905-ben egyesül az Anglo-Swiss vállalattal és ezzel megalakul a ma Nestlé Group néven ismert vállalatcsopot.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

NESTLÉ HUNGÁRIA KFT.
1095 Budapest
Lechner Ödön Fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

szemes kávé