
Président
Président Camembert sajt
120 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 12 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Président – Éld jóízűen az életet!
Termékleírás
Natúr, fehér nemespenésszel érlelt, zsírdús lágy sajt. Zsírtartalom a szárazanyagban min 60 m/m%.
Fedezze fel a Président Camembert sajt krémesen lágy textúráját.
Kényeztesse magát a Président hagyományos Camembert sajtjával. Fogyaszthatja szendvicsen, tökéletes sajttálakhoz, salátákhoz, rántva, grillezve vagy roston sütve is.
Termelői információ
A Président fő célkitűzése, hogy a tejtermékek legjavát kínálja a vásárlói számára, elsősorban a sajt, vaj, tejszín termékkategóriákban. Legyen szó erősebb, vagy lágyabb íz-világról, kemény, vagy lágy sajtról, tradicionális, vagy nemzeti különlegességről, tehén, vagy kecsketejből készült termékről, a Président márka biztosan minőséget és garanciát jelent. Termékeik nagy része a boltok polcain található, de érdemes a sajt pultot is felkeresni, mivel az ínyenc és különleges ízeket kedvelők ott is sok különleges csemegét fedezhetnek fel.
Figyelmeztetés
3 éves kor alatti gyerekek számára nem ajánlott.
Tárolás
+2 és +6 C° között tárolandó.
Forgalmazó
Lactalis Hungária Kft.
1138 Budapest, Váci út 182.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| pasztőrözött tej |
| Étkezési só |
| Stabilizátor |
| E509 - Kalcium-klorid |
| tejoltó |
| mikrobatenyészet |
| penicillium candidum |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1476 kJ/357 kCal |
| Zsír | 32 g |
| amelyből telített zsírsavak | 20.4 g |
| Szénhidrát | 0.2 g |
| amelyből cukor | 0.2 g |
| Fehérje | 17 g |
| Só | 1.7 g |
| Élelmi rost | 0 g |
Allergének
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Diófélék |