• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Formagia Gorgonzola lágy kéksajt

100 g
 999 Ft 9 990 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Kék-zöld erezettel ellátott olasz sajt, finom, szájban olvadó textúrával, fűszeres ízzel.

A kéksajtokat már évszázadok ótakészítenek, a sajtkészítés első fázisában, a megalvadt tejből elkészült töretet oltják be egy Penicillium roqueforti vagy penicilium glaucum nevű, nemes penészgombával. Az érlelés folyamán ez a nemes penészgomba átjárja a sajtot, és világoszöldtől egészen sötétkék színűre szinezi azt.

Italiano vero! - ezek a szavak teljes mértékben leírják az olasz hagyományokkal és az íz mélységével töltött Formagia sajtokat. A szívből és nagy gondossággal készített Formagia sajtokkal akár a családi vacsorák során minden nap élvezheti az olasz ízeket.

Tárolás

+1 - +8 °C között tárolandó!

Forgalmazó

Euroser Dairy Group Sp.z.o.o. - Sp.k.
Olaszország
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 33 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.