BUTLERS

BUTLERS APRÉS szalvéta láma

20 db
1 490 Ft 75 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

BUTLERS APRÉS szalvéta láma

Az étkezések tálalásához fontos a szalvéta, hiszen letörölhető vele bármilyen kicsöppenő étel. Ez a szalvéta a dekoráció része is, színeivel feldobja az asztalt. A csomagban 20 db, 30 x 30 cm méretű papírszalvéta található. 

Van egy nagyon egyszerű trükk, hogy az unalmas hétköznapokon is egy kis újdonsággal dobjuk fel a terítéket: használjunk mindig más szalvétát. Az újrahasznosított papírból készült APRÉS szalvéták nem csak meghitt téli hangulattal töltik meg az étkezéseket, de újrahasznosított anyaguknak köszönhetően a környezetet is kevésbé szennyezed velük.

Termelői információ

Egy új otthon vagy életstílus kialakításához csupán egy valami kell: képzelet. Szeretünk gondolkodni és alkotni, szép, praktikus dolgokat létrehozni pontosan úgy, ahogy azt Te megálmodtad.

Otthon - egy hely, ahol igazán jól érezheted magad és ahol az inspirációnak semmi sem szabhat határt. Mi segítünk az álmokat valóra váltani: legyen bármilyen évszak, a BUTLERS mindig tele van ötletekkel, hogy elhozza az otthonodba az aktuális trendeket a bútoroktól kezdve a kiegészítőkön át egészen a kis szuvenírekig.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Vidámnyik Kft.
1123 Budapest, Alkotás u. 53.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Papír