• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Lactel Kecsketej

1 l
1 409 Ft 1 409 Ft/l
Származási ország: Franciaország,

A Lactel klasszikus tej- és tejcsaládot kínál speciális igényekhez igazítva: könnyen emészthető tej, biotej vagy ízesített tej formájában. 

Az első számú franciaországi tejmárka, a Lactel a tejek széles skáláját fejlesztette ki, minden életkorhoz és az élet minden pillanatához igazítva. A Lactel több mint 50 éve innovatív termékeket fejlesztett: az első szereplő volt, aki elindította az újrahasznosítandó UHT tej palackok használatát.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

VITRE
Lieu-dit, Les Guichardières, 35500 Vitré, Franciaország

Lactalis Hungária Kft.
1138 Budapest, Váci út 182.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 33 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.