Kotányi

Kotányi Wieliczkai Só

1 kg
 389 Ft 389 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Lengyelország,

Wieliczkai só

A wieliczkai só ősi, 200 millló éves sórétegekből nyert, rendkívül tiszta és erős karakterű sótípus. A wieliczkai só Lengyelország nemzeti kincse. A lepárlással nyert finom só kiválóan alkalmas tartósításra.

Termékinformáció

Tudtad? Egy legenda szerint a 700 éves wieliczkai föld alatti sókitermelés kezdetei Árpádházi Szent Kingához, IV. Béla lányához, Boleszláv fejedelem feleségéhez, Lengyelország védőszentjéhez köthetőek.

Termelői információ 

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket?
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.