Sensodyne

Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh fogkrém

75 ml
2 239 Ft 29 853 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mi a fogérzékenység?

Fogérzékenység akkor alakul ki, ha a fogzománc alatt található dentin szabaddá válik. Mikor a dentint meleg, hideg, édes, savanyú hatások, vagy akár a fogkefe nyomása éri, ez az inger eljuthat az idegig, amely rövid éles fájdalommal reagál.

Hogyan működik a Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh?

  • A Novamin® -t tartalmazó új Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh eltér más fogkrémektől. Egyedülálló, klinikailag igazolt koncentrált kalcium összetételű, amely a sérülékeny területeket a fog természetes építőelemei segítségével javítja ki, miközben íze tiszta, friss érzést ad a szájnak.
  • A Novamin® formulából a fog építőkövei, kalcium és foszfát szabadulnak fel. Ezek az ionok egy ásványi védőréteget képeznek, kijavítva ezzel a fog sérülékeny területeit.
  • Napi kétszeri fogmosás mellett a Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh az sérülékeny területeket a fog természetes építőelemei segítségével javítja ki, miközben íze tiszta, friss érzést ad a szájnak.

Használat

Mindig kövesd a címkén található utasításokat. Naponta kétszer, maximum háromszor moss fogat. Minimalizáld a lenyelést, majd köpd ki.

A márkáról

A Sensodyne a fogorvosok által legtöbbször ajánlott és a legnagyobb darabszámban eladott fogkrém. Milliók használják, és bíznak meg benne világszerte. Miért? Mert a Sensodyne fogkrémek bizonyítottan csökkentik a fogérzékenység okozta fájdalmat, és napi két fogmosás esetén hosszantartó védelmet biztosítanak.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Ne használd a terméket, ha a csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik és a doboz nyitva van. Használat után zárd le a kupakot, hogy ne kerülhessen nedvesség a tubusba. Gyermekektől elzárva tartandó. 12 éves, vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvosuk, vagy egyéb egészségügyi szakember ajánlja. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, vagy súlyosbodnak, kérd fogorvosod tanácsát. Ha irritációt észlelsz, hagyd abba a termék használatát.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.

1124 Budapest, Csörsz utca 43.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Aroma
cocamidopropyl betaine
limonene
linalool
silica
glycerin
carbomer
sodium saccharin
peg-8
titanium dioxide
sodium methyl cocoyl taurate
calcium sodium phosphosilicatenovamin
sodium monofluorophosphate
nátrium-monofluorofoszfát