-24 %

Sensodyne

Sensodyne Sensitivity & Gum Whitening fogkrém

75 ml
Kedvezmény vége: 4. 30.
1 699 Ft  2 239 Ft
22 653 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fogérzékenység és duzzadt, vérző íny?

Sok ember a fogérzékenység mellett fogínyproblémákkal is küzd. Fogérzékenység akkor alakul ki, amikor a külvilág számára szabaddá vált dentin érintkezésbe kerül hideggel, meleggel, édessel vagy savanyúval. A fogínyproblémákat a fog felszínén található plakkban lévő baktériumok okozzák, amik duzzadt, vörös és vérző fogínyhez vezethetnek.

A Sensodyne Sensitivity & Gum klinikailag bizonyítottan enyhíti a fogérzékenységet és segít egészségesebbé tenni a fogínyt. Védőréteget képez a fog érzékeny területei köré, hatékonyan enyhíti a fogérzékenységet. Elpusztítja a plakkban található baktériumokat és ezáltal csökkenti a fogínyduzzanatot, illetve a fogínyvérzést. Mostantól mindkét problémát kezelheted egyetlen fogkrémmel. A Sensodyne Sensitivity & Gum egy mindennapos használatra készült fluoridos fogkrém.

Használat

Mindig kövesd a címkén található utasításokat. Naponta kétszer, maximum háromszor moss fogat. Minimalizáld a lenyelést, majd köpd ki.

A márkáról

A Sensodyne a fogorvosok által legtöbbször ajánlott és a legnagyobb darabszámban eladott fogkrém. Milliók használják, és bíznak meg benne világszerte. Miért? Mert a Sensodyne fogkrémek bizonyítottan csökkentik a fogérzékenység okozta fájdalmat, és napi két fogmosás esetén hosszantartó védelmet biztosítanak.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Ne használd a terméket, ha a csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik és a doboz nyitva van. Használat után zárd le a kupakot, hogy ne kerülhessen nedvesség a tubusba. Gyermekektől elzárva tartandó. 12 éves, vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvosuk, vagy egyéb egészségügyi szakember ajánlja. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, vagy súlyosbodnak, kérd fogorvosod tanácsát. Ha irritációt észlelsz, hagyd abba a termék használatát.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.

1124 Budapest, Csörsz utca 43.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

glycerin
peg-8
hydrated silica
pentasodium triphosphate
Aroma
sodium lauryl sulfate
titanium dioxide
carbomer
stannous fluoride
cocamidopropyl betaine
sodium saccharin
sodium fluoride
limonene
Ón-fluoridot 0,454% w/w, és nátrium-fluoridot 0,0721% w/w tartalmaz (1455 ppm fluorid