Aviation

Aviation gin 42%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
12 999 Ft 18 570 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: USA,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Amerikai gin Ryan Reynolds-tól

"Minden gint kósoltam már a Földön, de az Avitation a legjobb. Mindemellett nem javaslom, hogy minden gint próbálj ki. Maradj ennél az egynél!" - Ryan Reynolds, az Avitation American Gin tulajdonosa

Aviation Gin 42%-os alkoholtartalommal

A deadpool gintől minden nő elolvad. Elég csak Ryan Reynoldsra gondolnia. Azonban az ital még ennél is jóval többet tud. Az alig 15 éves múltra visszatekintő aviationt az oregoni Portlandban készül. Ryan Magarian bártender kísérlezte ki néhány barátjával a szinte tökéletes gint. Hogy ez mennyire sikerült, az mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 97 pontra értékelte a Wine Enthusiast Magazin, ellenben a Hendrick's-et és a Bombay-t csak 92-re. 

Termékinformáció

Fogyasztása hűtve ajánlott.

Termelői információ

A 2005-ös seattle-i buliban Ryan Magarian csapos megismerte a "nyári gin" -t egy portlandi barátjának köszönhetően. A gin kevésbé boróka ízvilágával ragadta meg. Ryannek növekvő érdeklődése volt a klasszikus koktélok iránt, ezért Portland felé indult, hogy felkutassa a titkos receptet. Ugyanekkor Christian Krogstad kézműves szeszfőzdéket alapított Portlandben, Oregonban. Úttörő szellemmel Christian elhatározta, hogy újjáéleszti az egyedi amerikai gint. De az amerikai ginek eltűntek a hivatalos hozzávalói, tehát senki sem tudta pontosan, hogy mit használjanak. Ekkor jött a képbe Ryan, és ketten megalapították vállalkozásukat.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen. 

Forgalmazó

House Spirits Distillery,
Portland, Oregon, United States


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.