Tanqueray

Tanqueray London Dry gin 43,1 %

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
10 999 Ft 15 713 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tanqueray London Dry Gin

A Charles Tanqueray által 1830-ban megalkotott Tanqueray London Dry gin ma is a klasszikus, időtlen recept alapján készül négyszeres lepárlással és tökéletesen harmonizál benne a gin négy klasszikus összetevője: a frissítő boróka, a borsos koriander, az ízes angyalgyökér és az édesgyökér.

A Tanqueray London Dry gin számos díjat nyert, így a World's Best Bars (Drinks International Brands Report, 2020) részéről is különböző elismeréseket kapott. Ez volt a legjobban fogyó gin, a 2. legfelkapottabb gin és a pultosok összességében 2. kedvenc szeszes itala.

A Tanqueray palackjának ikonikus alakját egy háromrészes koktélkeverő ihlette, amely a szesztilalom klasszikus koktélmozgalma nyomán vált híressé a '20-as években. Az ananász - amely egykor olyannyira egzotikusnak számított, hogy a vendéglátás szimbólumává vált az 1830-as évek Angliájában - szerepel a Tanqueray család címerében és a Tanqueray Distilling Company minden palackját ékesíti. 

Felhasználási javaslat

Legjobb formáját tonikkal, sok jéggel és egy gerezd zöldcitrommal mutatja, de nagyszerű alapjául szolgálhat számos koktélnak is.

Termelői információk

A tökéletes desztillált gin – „A” London Dry Gin! Charles Tanqueray 1830-ban Észak-Londonban, Bloomsburyben nyitotta meg desztilláló üzemét, ahol kifejlesztette a legtipikusabb, legklasszikusabb ginjét borókából, angelikából, korianderből és citrusokból.

2014-ben és 2015-ben a világ legjobb ötven bárjában a legtrendibb és egyben a legkelendőbb gin-márkája címet érte el. Palackja a hagyományos háromrészes sékert formázza.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó!

Forgalmazó

Zwack Unicum Nyrt.
1095 Budapest, Soroksári út 26.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

demineralizált víz
gabonából készült finomszesz
Cukor
E422 - Glicerin

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.