OliVchicken

OliVchicken - Csirkemellfilé

kb. 0,7 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

kb

 2 196 Ft 3 136 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

800+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Görögország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mediterrán konyhán nevelve

A csirkéket teljes mértékben növényi eredetű, szűz olívaolajat is tartalmazó takarmánnyal etetjük.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 9 nap.
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.


OliVchicken - Csirkemellfilé

A ropogós és szaftos csirke végre megérkezett. Most te is bátran kipróbálhatod saját ízlésed szerint.

A csirke mellfilé egy népszerű és sokoldalú húsrész, amelyet a csirke melle alól származik. Jellemzően sovány és fehér húsú, és rendkívül gazdag fehérjében, miközben alacsony zsírtartalommal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok miatt ideális választás lehet azoknak, akik egészséges és tápláló étkezésre törekszenek.

A csirke mellfilé könnyen elkészíthető, és számos ételben felhasználható. Grillezve, sütve, pácolva vagy akár sült ételekhez hozzáadva is nagyszerű ízű fogásokat készíthetünk belőle. Mivel a csirke mellfilé enyhén íztelen, így jól párosítható különféle fűszerekkel, szószokkal és ízesítőkkel, így lehetőséget ad a kreatív konyhaművészetre.

Ezenkívül a csirke mellfilé könnyen emészthető, és alkalmas a diétázók számára is, akik figyelnek a kalóriabevitelre és az egészséges étrendre. Gazdag tápanyagtartalmának köszönhetően a csirke mellfilé hozzájárulhat az izomépítéshez és a telítettség érzetének fenntartásához.

Termékleírás
Az egyik legkedveltebb hús fajtát, a csirkét számtalan módon elkészítheted. Vacsorákon, ebédeken sőt rendezvényeken is bátran használhatod. A húsokat sokszínűen tálalhatod köretek mellé, szendvicsbe vagy salátákban is megállja a helyét.

Hozzávalók
A filézett csirkéből tökéletes hideg csirke salátát készíthetsz. Amihez mindössze egy kisebb hagymára, egy paradicsomra, fél uborkára és majonézre van szükséged illetve a csirkemellre. 

Elkészítés

  1. A csirkét saját ízlésed szerint süsd ki 40 percig előmelegített sütőben. A sütő hőmérséklete pedig 180 °C.
  2. Eközben a zöldségeket apró darabokra vágd fel.
  3. Keverd össze majd a majonézt is add hozzá.
  4. Szendvicsbe vagy szendvicsek mellé fogyaszd bátran.

Termelői információ
Az OliVchicken története az 1960-as évekig nyúlik vissza, ugyanis a cég tulajdonosai, az Agglekis család ekkor kezdett el csirkéket nevelni saját felhasználásra. Hamarosan észrevették, hogy a családi birtok területén lévő olajfák terméséből csipegető állatok jóval energikusabbak, egészségesebbek voltak és húsuk is porhanyósabb, ízletesebbé vált. Erre a tapasztalatra és később elkezdett tudományos kutatásokra - melyek igazolták az olívaolaj jótékony hatását a csirkék fejlődésre - alapozva kezdte el a cég bemutatni az olivaolajat, mint a csirke táplálás egy új, egyedi formáját.Az OliVchicken csirkék húsa az EU szabályoknak megfelelően hivatalosan is elismertté vált a húsok minősége és magas szelén tartalma miatt, ami hozzájárul az emberi - különösen a fejlődésben lévő gyermeki - szervezet egészséges működéséhez.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 0-4 °C között.

Forgalmazó
Aggelakis S.A.
Pournos
Euboea Prefecture 34018
Greece


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
 

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.