Vape

Vape hangya STOP hangyairtó aeroszol

300 ml
1 749 Ft 5 830 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Vape Hangya Stop hangyairtó spray zárt térben, házi és kerti hangyák elpusztítására alkalmas rovarriasztó. Biocidok alkalmazásakor ügyelj a biztonságra! Megelőzéshez használja a Vape hangyairtó csalétket.

Használat

Használat előtt alaposan felrázandó! A készítményt nyitott ajtók és ablakok mellett használjuk. A palackot tartsuk függőlegesen és a szórófej nyílását irányítsuk a kezelendő felület felé. A palackot tartsuk a kezelendő felülettől kb. 10 cm távolságra, majd határozottan nyomjuk meg a szórófej tetején lévő gombot. A permetet célzottan a hangyák búvóhelyeire (padló- és falrések, ajtórepedések stb.) és vonulási útjaira (szemáttároló, mosdókagyló, mosogató, fürdőkád, WC környéke stb.) kell kiporlasztani. A kezelés végeztével hagyjuk el a helyiséget néhány percre, amíg a kiporlasztott készítmény felszárad, illetve a légtér kiszellőzik. A kezelést szükség szerint 2-3 hét múlva ismételjük meg. Csak jól szellőző helyiségben használható. Használat előtt az élelmiszereket, az akváriumot és madárkalitkát, vaalmint a hálózatba dugott elektromos berendezéseket le kell takarni vagy a helyiségből ki kell vinni. Túlrézékeny egyének, várandós nők és kisgyermekek, valamint állatok a termék használatakor ne tartózkodjanak a helyiségben.

Tárolás

Élelmiszertől, állateledeltől elkülönítve, gyermekek általá hozzá nem férhető, zárt helyen tárolandó. 

Biztonsági figyelmeztetés

Túlrézékeny egyének, várandós nők és kisgyermekek, valamint állatok a termék használatakor ne tartózkodjanak a helyiségben. Figyelem: a permetet közvetlenül ne lélegezd be, és ügyelj arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön. A bőrre került permetet bő, szapanos vízzel mosd le. Ügyelj arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyerekjátékra ne kerüljön. Túl érzékeny egyének, várandós nők és kisgyermekek, valamint állatok a termék használatakor ne tartózkódjanak a helyiségben.

Forgalmazó

Coswell Hungary Kft.
1027 Budapest, Kapás u. 6-12. A. Ép. IV. Em.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

d-panthenol
oldószerek
d-biotin kolekalciferol