Syoss

Syoss Balzsam - Keratin

440 ml
 2 039 Ft 4 634 Ft/l
Származási ország: Németország,

Syoss professzionális teljesítmény. A Syoss formulák fodrászokkal lettek kifejlesztve és tesztelve a szalonminőségért. Szalonszépségű haj. Mindennap lenyűgöző. Keratin hajbalzsam. Gyenge és könnyen töredező hajra.

  • Kisimítja a hajszálakat a könnyebb kifésülhetőségért
  • Mélyen, a hajszálak belsejében feltölti a sejteket keratinnal, a regenerált hajszerkezetért
  • Segít ellenállni a fésülés és hajformázás okozta hajtöredezésnek

Hajbalzsamok a könnyebb kifésülhetőségért, rugalmasságért és a mélyreható ápolásért. A regenerált, sima és selymesen ragyogó hajért egészen a hajtövektől a hajvégekig.

Új Ázsia-ihlette illatok & megújult formulák magas minőségű összetevőkkel. Az új formula az aminosavak, vagyis a keratin építőkövei által válik hatékonnyá. A keratin egy protein, amely a hajszálak fő strukturális anyagaként szolgál. Erősebbé tesz minden hajszálat belülről, miközben a felszínen védelmet nyújt. Az Amino-Komplex hét természetes, ázsiai eredetű összetevővel párosul – minden variánsban egy –, a formula így eredményez még professzionálisabb teljesítményt. A gondosan válogatott ázsiai ihletésű illatokat olyan összetevők adják mint a wakame alga, a kamélia virág, a lila rizs, a kék lótusz, a tápláló prebiotikum, a vízi liliom vagy a ginseng, melyek mindegyike a márka eredetét tükrözi.

Használat

Használd nedves hajon, majd öblítsd ki.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.