-17 %

Syoss

Syoss hajlakk Volume lift

300 ml
Kedvezmény vége: 7. 28.
1 899 Ft  2 299 Ft
6 330 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Syoss professzionális teljesítmény. A fodrászokkal kifejlesztett és tesztelt Syoss erősítő filmréteget képez a hajszálakon, hosszantartó tartást kölcsönöz a hajnak, tökéletes egyensúlyt teremtve a tartás és a rugalmasság között - a hosszantartó szalonszépségű hajért otthon is. Hosszantartó könnyed hajformázás extra erős tartással. Légies dússág és lelapulás elleni hatás. Könnyű kifésülni, nem ragad és segít megvédeni a hajat a nedvességtől és az UV sugaraktól.

Új Ázsia-ihlette illatok & megújult formulák magas minőségű összetevőkkel. Az új formula az aminosavak, vagyis a keratin építőkövei által válik hatékonnyá. A keratin egy protein, amely a hajszálak fő strukturális anyagaként szolgál. Erősebbé tesz minden hajszálat belülről, miközben a felszínen védelmet nyújt. Az Amino-Komplex hét természetes, ázsiai eredetű összetevővel párosul – minden variánsban egy –, a formula így eredményez még professzionálisabb teljesítményt. A gondosan válogatott ázsiai ihletésű illatokat olyan összetevők adják mint a wakame alga, a kamélia virág, a lila rizs, a kék lótusz, a tápláló prebiotikum, a vízi liliom vagy a ginseng, melyek mindegyike a márka eredetét tükrözi.

Használat

Jó tanács a Syoss stylistjától: Alkalmazd száraz hajon. Rövid ideig tartó permetezéssel használd. Permetezd 30 cm távolságból hajára. A különálló tincsek formázására: permetezd közvetlenül a hajtövektől a hajvégekig és formázd.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó (max. 50 °C)

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
H1113, Budapest Dávid Ferenc u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

dimethyl ether
Alcohol Denat.
aqua
Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer
aminomethyl propanol
parfum
panthenol
AMPD-isostearoyl hydrolyzed collagen
linalool
limonene
benzyl alcohol
citronellol
geraniol