Aranyfácán

Aranyfácán sűrített paradicsom

150 g
669 Ft 4 460 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Kiszállítás a küszöbödig? Természetesen, nálunk ez alap!

Élvezd az akár 15 perces időablakon belüli kiszállítást. Az egyes tételektől az igazán nehéz ládákig. Mosollyal együtt :)

Az Aranyfácán Sűrített paradicsom konzervet ma a háztartások és a vendéglátó-ipari egységek, levesek, főzelékek, mártások és számos étel készítéséhez használják, a világ számos területén évszaktól függetlenül.

Termékinformáció

Az Aranyfácán Sűrített paradicsom, megfelelően elkészített érett paradicsom finoman áttört rostos levének besűrítésével készült hőkezeléssel tartósított termék. Tartósítószert, sót, cukrot és hozzáadott egyéb anyagot nem tartalmaz.

Termelői információ

Az Aranyfácán cég Magyarországon az elsők között vezette be az ISO minőségirányítási rendszert. Jelenleg az ISO 9001 mellett HACCP rendszert is működtetnek. A gyár termékei folyamatosan jelen vannak a hazai piac mellett, számos ország polcain is: Kelet-és Nyugat Európa, valamint az arab világ országaiban. Ezen kívül az Aranyfácán védjegy több, mint 70 országban van bejegyeztetve!

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

MultiComm Kft.
2040 Budaörs
Széchényi István utca 25/B.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Paradicsom