Univer

Univer Sűrített paradicsom

360 g
759 Ft 2 108 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Univer Sűrített paradicsom

Az Univer Sűrített paradicsom 100%-ban magyar termelőktől származó nyers paradicsomot tartalmaz, ugyanakkor a gyártó részt vesz a termesztőkkel a biológiai értékek növelését szolgáló eljárások kidolgozásában.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információk

Kecskeméten készülnek az Univer majonézek, mustárok, ketchupok, salátaöntetek, asztali szószok valamint a prémium gyümölcslekvárok, ivólevek, paradicsom alapú termékek és bébiételek is. Ez utóbbi esetében az alföldi cég kiemelt figyelmet szentel a korszerű technológia valamint gyártásbiztonsági feltételek megteremtésének. A cég termékeinek népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy az Univer a majonéz, a mustár és a magyaros ételízesítők kategóriában is piacvezető.

Az Univer 70 évre visszatekintő történelmében kiemelkedő szerepet játszottak a fejlesztések, újítások.  Az Univer által kifejlesztett Piros Arany és Erős Pista mára legendás magyar termékek. 1975-ben elsőként hoztak forgalomba konyhakész majonézt Magyarországon. A kecskeméti cég nemcsak a termékek kapcsán próbál lépést tartani a folyamatosan változó fogyasztói igényekkel, de a termelésben is igyekszik a lehető legmodernebb gyártási technológiákat alkalmazni.

Tárolás

Felbontást követően hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Univer Product Termelő és Kereskedelmi Zrt.
6000 Kecskemét, Szolnoki út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Paradicsom

Tápérték: 100 g

Energia298 kJ/64 kCal
Zsír0.3 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát10.5 g
amelyből cukor10 g
Fehérje3.3 g
0.09 g
Élelmi rost3 g