RiceUp! Eat Smart puffasztott rizs szupermagvakkal

120 g
 419 Ft 3 492 Ft/kg
Származási ország: Bulgária,

RiceUp! Eat Smart teljekiőrlésű Puffasztott rizs szupermagvakkal a Rice up! jóvoltából. A termék gluténmentes, valamint nem olajban sütött.

A mai elfoglalt és dinamikus világunkban nagyon nehéz az egészséges életmódra figyelni. Nyomon követni a kalóriákat, az összetevőket, az allergéneket. A gyártó célja ezt az állítást megcáfolni, illetve, hogy bebizonyítsa, hogy az egészséges termékek nagyon finomak is. Termékeik alapjául a teljes kiőrlésű barnarizst választották, hiszen ez bizonyítottan az egyik legegészségesebb gabonaféle – magas rost-, és szeléntartalma mellett többfajta B-vitamin is van benne, ráadásul gluténmentes is. Termékeik előállításához csakis természetes hozzávalókat használnak, élesztő és olajban sütés nélkül készítjük őket.
Mindezen előnyökön túl a teljes kiőrlésű rizs snackek egyszerre hatnak minden érzékünkre – roppanós, ízletes nassolnivalók -, és a legfontosabb, amit nem tudunk elégszer elmondani:100%-ban természetesek.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Nuhealth
Plovdiv 4000, 47 Proto Lagos Str. Bulgaria


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 281 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 60 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.