• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

RiceUp! Eat Smart puffasztott rizs barna rizzsel, chia maggal és quinoával

120 g
 459 Ft 3 825 Ft/kg
Származási ország: Bulgária,

RiceUp! Eat Smart teljeskiőrlésű  Barna rizs barna rizzsel, chia maggal és quinoával a Rice up! jóvoltából. A termék gluténmentes, valamint nem olajban sütött.

A mai elfoglalt és dinamikus világunkban nagyon nehéz az egészséges életmódra figyelni, nyomon követni a kalóriákat, az összetevőket, az allergéneket. A gyártó ezt az állítást megcáfolni, illetve, hogy bebizonyítsuk, hogy az egészséges termékek nagyon finomak is. A gyártó termékei alapjául a teljes kiőrlésű barnarizst választotta, hiszen ez bizonyítottan az egyik legegészségesebb gabonaféle – magas rost-, és szeléntartalma mellett többfajta B-vitamin is van benne, ráadásul gluténmentes is. Termékeik előállításához csakis természetes hozzávalókat használnak, élesztő és olajban sütés nélkül készítjük őket.

Mindezen előnyökön túl a teljes kiőrlésű rizs snackek egyszerre hatnak minden érzékünkre – roppanós, ízletes nassolnivalók -, és a legfontosabb, amit nem tudunk elégszer elmondani: 100%-ban természetesek.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Asix Distribution Kft.
1095 Budapest, Soroksári út 160.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 279 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 60 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.