Basilico

Panificio il Basilico Kézműves Kovászos Fehér Vekni

0,75 kg
1 399 Ft 1 865 Ft/kg
Nem elérhető holnap

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fontos szállítási információ!

A Basilico Pékség termékei hajnali 6-kor kerülnek hozzánk és ezt követően 9:00-tól szállítjuk ki azokat Nektek egészen este 22 óráig. Kérjük a rendelésekkor ezt vegyétek figyelembe! A feltüntetett elérhetőségi időpontok expressz és pótrendelés esetén is érvényesek, nem áll módunkban a termékeket hamarabb kiszállítani.

Termékleírás

Panifico il Basilico kézműves kovászos fehér vekni egyenesen a méltán híres Szabi, a Pék kemencéjéből. A Panificio il Basilico pékségnél hisznek a termelőtől az asztalig koncepcióban: a felhasznált alapanyagokat illetően válogatósak, a legjobb hazai és olasz, leginkább kézműves családi kisvállalkozásoktól szerzik be az alapanyagainkat.

Termelői információ

Kicsit olaszos, mindig minőségi, mindig kicsit más, mindig kicsit kreatívabb: Itália „otthona” Magyarországon. Az igazi olasz „ételérzést”, azaz életérzést, a Dolce Vitát, az „édes életet” szeretnék életre hívni. A Panificio il Basilico mindenkinek szól, aki szeret finomat enni. 

A kovász az alapja a kézműves pékségüknek. Alapelvük, hogy a jó kenyérhez semmi más nem kell mint liszt, víz, só és szeretet. Nem használnak semmilyen adalékanyagot, mesterséges hozzávalót. Érlelt kovászokkal dolgoznak és különösen büszkék a 102 éve indított és azóta nevelgetett olasz, Nápoly mellől származó kovászukra, de nagyon szeretnek az osztrák, 53 éve érlelt, Innsbruckból származó rozskovászukkal is kenyeret sütni.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Basilico Pékség Kft.
1097 Budapest, Vaskapu utca 1/e.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Búzaliszt
kovász
víz

Tápérték: 100 g

Energia810 kJ/195 kCal
Zsír0.7 g
amelyből telített zsírsavak0.3 g
Szénhidrát40.4 g
amelyből cukor0.3 g
Fehérje5.5 g
1.1 g
Élelmi rost2.4 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Tej
Diófélék
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.