Hazai kaliforniai paprika sárga, lédig

kb. 300 g
Termelői

kb

 1 050 Ft 3 499 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A kalifornai paprika négyzet alakú, húsa vastag, lédús, ropogós és zamatos, édes, gyümölcsös ízű. Amerikában őshonos, ősidők óta termesztik. Ázsiába és Európába a spanyol és portugál felfedezők révén kerültek 1493 körül, és azóta világszerte új fajtákat és örökzöld fajtákat termesztenek. 

A paprikaféle azonban nem csak íze és színezete miatt olyan érdekes, hiszen leírhatatlanul egészséges.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

A kalifornia paprika igen színes zöldségféle: zöld, sárga, narancssárga vagy bordóspiros harangalakú termésként találkozhatunk vele. Ez a négy azonban egy, nem négyféle paprika, csak négyféle érettségi állapot, de ez a paprika mindezekben fogyasztható.

Felhasználás

Gyönyörű, napsárgában játszó színével minden ételt megvidámít a jó ízű, vastag húsú kaliforniai paprika. Általában frissen fogyasztják, salátába aprítják vagy hússal töltve készítik el. A kaliforniai paprikát egyedülálló ízvilága és élénk színe miatt kedveljük. A chili paprikák családjába tartozó zöldség salátákban és sülve is finom.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 5-10 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.