Hipp

Hipp Szomjoltó Szénsavmentes ásványvíz

1 l
529 Ft 529 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hipp Szomjoltó szénsavmentes ásványvíz

Az Alpok hegyvidékének természetes kincse a kristálytiszta HiPP Szénsavmentes ásványvíz. Kiválóan alkalmasak nemcsak szomjoltása, hanem tápszerek, tejpépek, babateák elkészítéséhez is, bébiitallal keverve is fogyasztható. Alacsony nátriumtartalom.

Használat

Az ásványvíz bontatlan állapotban, fénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolva a flakonon jelzett időpontig használható fel. Felbontás után azonnal forralás nélkül fogyasztható. Ügyelj arra, hogy a palack tartalma felnyitás után ne szennyeződjön. A felnyitott palack fénytől védett helyen max. 10°C-os hőmérsékleten tárolható. Felbontás után 1 napig forralás nélkül fogyasztható, ezt követően csak a felforralt, majd megfelelő hőmérsékletre hűtött ásványvizet használd fel. 

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Tárolás

Az ásványvíz bontatlan állapotban, fénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolva a flakonon jelzett időpontig használható fel. A felnyitott palack fénytől védetthelyen max. 10°C-os hőmérsékleten tárolható. Felbontás után 1 napig forralás nélkül fogyasztható, ezt követően csak a felforralt, majd megfelelő hőmérsékletre hűtött ásványvizet használd fel.

Forgalmazó

Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

természetes szénsavmentes ásványvíz