Goat Farm BIO Szeletelt kecske sajt

90 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 22 NAPIG

BIO
 1 299 Ft 14 433 Ft/kg
Származási ország: Hollandia,

Termékleírás

Kecsketejből készült érlelt sajt. Tejfehér, finom illatú és jellegzetes ízű. Rendkívüli tejtermék, amely a legmagasabb minőségű bio kecsketejet ötvözi a magas tápértékkel.

AcGoat Farm kecskesajt szeletek 100%-ban kecsketejből készülnek, különleges ízük és bársonyos állaguk van. Teljesen természetes termék, mely Protected Geographical Indication megkülönböztetéssel is rendelkezik.

A márkáról

A Goat Farm termékcsalád egészséges választás a Te és családod számára egyaránt. A Goat Farm sajtok előállításához használt tej csak gondosan kiválasztott kecsketenyésztőktől származik Európa különböző részeiről. Az összes Goat Farm terméket kiváló íz és egyedi aroma jellemzi.

Tárolás

+1 - +8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Euroser Dairy Group Sp.z.o.o. - Sp.k.
Lengyelország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 22 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.