Cathedral City Cheddar Extra Mature zsíros kemény sajt

200 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 14 NAPIG

 1 899 Ft 9 495 Ft/kg
Származási ország: Nagy-Britannia,

Termékleírás

Cathedral City sajtkínálata három klasszikus angol cheddarból áll. Legyen szó a Mature simaságáról, az Extra Mature gazdagságáról vagy egy roppanós falatnyi Vintage-ről, mindegyik Cathedral City® Cheddar sajt jellegzetes brit hangulatot áraszt, és sajttáladat igazán különlegessé varázsolja. Ráadásul nem adnak hozzá aromát, színezéket vagy bármi mást!


Termelői információ

Az Egyesült Királyság a cheddar sajt szülőhelye, és lakói a 12. század óta gyártják (tehát mondhatnánk, hogy a britek tudnak egy-két dolgot a cheddar készítéséről). És ami a cheddart illeti, az Egyesült Királyság kedvence egy „ország mérföldre” a Cathedral City® Cheddar sajt. Legyen szó díjnyertes receptjeinkről, a sima és krémes ízről vagy az elkészítéséhez szükséges gazdag tejről, elkötelezettek vagyunk, hogy minden alkalommal kiváló minőségű, nagyszerű ízű cheddart szállítsunk.

Tárolás

+1 - +8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Euroser Dairy Group Sp. z o.o. - Sp.k.
Geologiczna str. 20 02-246
Varsó, Lengyelország
(Származási ország: Nagy-Britannia)


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 14 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.