Tchibo

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma kávékapszula

10 db
1 599 Ft 160 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma kávékapszula

Termékinformáció

Fedezd fel ezt az olasz mintára, eleganciát kedvelő kávéfogyasztóknak készült eszpresszót. Az új Espresso mailänder elegant új receptúrájának köszönhetően most még lágyabb íz világot képvisel. 100% Tchibo Arabica kávébabból, egyedi pörköléssel készült.

  • lágy
  • citromos aromájú
  • enyhén csokoládéra emlékeztető
  • kissé gyümölcsös jellegű íz jellemzi 

E tulajdonsága révén újabb és újabb csésze eszpresszó elfogyasztására csábítja a kávékedvelőket

Termelői információ

A Tchibo Budapest Kft. 1991-ben alakult a Tchibo GmbH leányvállalataként, 1997 óta, az Eduscho megvásárlását követően a Tchibo a pörkölt kávépiac egyik vezető pozíciójú kávés cége. A vállalat a magyarországi kávépiacon három márkával van jelen. 

Tchibo 2007-től hazánkban is bevezette Európában egyedülálló és rendkívül sikeres kiskereskedelmi modelljét, melynek lényege, hogy egy üzleten belül kínál kiváló minőségű kimért szemes kávét, kávézási lehetőséget és rendszeresen megújuló témákra épülő színes termékkínálatot.

Egy adott témán belül nemcsak használati cikkeket, hanem kiváló minőségi műszaki termékeket, sporteszközöket, divatárut, kiegészítőket, vagy akár ékszereket is kínál. Jelenleg nyolc üzlete van Magyarországon: öt Budapesten, egy-egy pedig Pécsett, Győrben és Kecskeméten. 2012 óta a Tchibo tematikus termék kínálata már országosan is elérhető.

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Forgalmazó

Tchibo Budapest Kft.,
2040 Budaörs,
Neumann János utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

arabica kávé100 %